آخرین اخبار
سفرم به ایران در راستای تقویت صلح و ثبات در منطقه است
انتظار مقام معظم رهبری از دانشگاه آزاد، تزکیه و تعلیم توأمان است
اردوی زیارتی و فرهنگی
8 شوال، سالروز تخریب بقاع مطهر ائمه (ع) مدفون در قبرستان بقیع
۱۹ دانشگاه ایرانی در فهرست برترین دانشگاه‌های جهان قرار گرفتند
میزان مصرف بنزین معیار خوبی برای تصمیم‌گیری نیست
تردد در محور چالوس و فیروزکوه به حالت عادی بازگشت
در پشت پرده هر استعفا ماجرایی نهفته است
١٥ خرداد سرآغاز انقلاب اسلامی
نماز عیدفطر
سي امین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) تسلیت باد.
حلول ماه شوال را خدمت امام زمان(عج) و مسلمانان جهان تبریک عرض می نماییم.
فلسطین پاره تن اسلام است.
اعدام سه فعال اهل‌سنت به دلیل انتقاد از جنگ یمن توسط بن‌سلمان
مطالبات امام خامنه‌ای از اساتید دانشگاه چیست؟
نیمه ماه مبارک رمضان و ولادت با سعادت کریم اهل بیت(ع)
روز چهارم خردادماه، روز مقاومت دزفول نامگذاری شده است.
نزول یک باره قرآن- تقدیر زندگی یک ساله آینده انسان‌ها
ايام شهادت مولي الموحدين،امام المتقین، اميرالمومنين، علی (ع) تسلیت باد.
تهدیدی غیرعقلانی و پرمخاطره
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
چهارشنبه ٠٥ تير ١٣٩٨
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 506695
 بازدید امروز : 177
 کل بازدید : 1974835
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0.72
صفحه اصلي > اخبار 
اخبار > ۵ خاصیت مهم هویج
 


شماره خبر :٥٤٨٣٧٦   تاریخ انتشار خبر : شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧    ا   ٠٩:٣٩
 
۵ خاصیت مهم هویج
هویج از جمله سبزیجات ریشه‌ای به حساب می‌آید که اغلب در گروه خوراکی‌های کاملاً سالم قرار می‌گیرد.

از جمله فوائد افزودن این ماده خوراکی به رژیم غذایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سلامت قلب 

هویج حاوی میزان بالایی از فیبر محلول است و به همین دلیل می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند. در نتیجه خطر لختگی خون و مشکلات ناشی از بیماری‌های قلبی کاهش پیدا می‌کند. همچنین نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف هویج سطح کلسترول را کاهش داده و به کاهش فشار خون و پیشگیری از سکته مغزی کمک می‌کند.

سلامت چشم‌ها 

یکی از خواص تاکید شده هویج تأثیر آن بر سلامت چشم‌هاست. هرچند، شواهد علمی مربوط به این ادعا برای بسیاری مورد تأیید نیست. محققان در بررسی‌های خود بیشتر تأثیر مکمل‌های بتاکاروتن و نه خود هویج را مورد ارزیابی قرار داده‌اند.

درحالیکه هویج مشکلات بینایی را درمان نمی‌کند اما سرشار از مواد مغذی ضروری برای حفظ سلامت چشم‌هاست. بسیاری از مردم در کشورهای در حال توسعه از مشکلات بینایی رنج می برند که ناشی از عدم مصرف کافی ویتامین A است.

پیشگیری از بیماری 

هویج پخته در مقایسه با خام آن حاوی میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. این ترکیب حفاظت کننده می‌تواند به کند ساختن روند فرسودگی سلول‌ها کمک کرده و بدن را از تأثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض رادیکال‌های آزاد با افزایش خطر ابتلا به برخی انواع بیماری‌ها از قبیل بیماری‌های قلبی-عروقی، سرطان، آلزایمرو بیماری‌های دیگر مرتبط است.

کالری پایین 

افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مصرف هویج گزینه مناسبی است زیرا حاوی میزان بالایی از آب و مقدار پایینی کالری است. یک هویج خام متوسط، حاوی حدود ۲۵ کالری است.   

درمان زخم و جراحت 

هویج علاوه بر ویتامین A منبع غنی از آنتی‌اکسیدانی همچون ویتامین C است. مصرف این ماده خوراکی می‌تواند به شفاف شدن پوست کمک کند. همچنین ویتامین C در درمان زخم و جراحت حائز اهمیت است چرا که وجود آن برای تولید کلاژن اهمیت دارد. کلاژن پروتئین اصلی موجود در پوست و بافت‌های همبند است. همچنین این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان به پیشگیری از آسیب دیدن سلول‌ها کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/۴۰۲۸/

 
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج