آخرین اخبار
دلایلی که به شما ثابت می کنند باید همین الان به سفر بروید
طی سال‌های اخیر پدیده مدرک گرایی روز به روز در جامعه ما شیوع پیدا کرده، بطوریکه رشد قارچ گونه مراکز و واحدهای دانشگاهی که از آنها به عنوان کارخانه تولید مدرک یاد می شود، در کشور ما بسیار مشهود بوده است.
ازدواج دانشجویی آسان‌سازی ازدواج است یا طرحی نمادین؟
15 رجب وفات حضرت زینب سلام الله علیها
اسدالله، مرتضى، اميرالمؤمنين از القاب مشهور امام علی (ع) هستند
يامقلب القلوب والابصار
نهضت ملی‌شدن نفت
درنگ کردن - ادامه دادن
٢٥ اسفند روز بزرگداشت پروین اعصامی
امام محمدتقی(ع) بخاطر بخشش فراوان به «جوادالائمه» معروف شدند.
بمباران شیمیایی حلبچه
دستاورهای دانشجویی
طرح ملی همسفر تا بهشت
جلوگیری از باندهای فساد و زینت‌النسخه‌‌ها با کارت الکترونیک پزشکی
افزایش سقف وام ازدواج به ۳۰ میلیون تومان
مسبب گرفتاری فوتبال ما فردوسی‌پور بود/ قلعه‌نویی بهترین گزینه است
۱۶ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی درخواست نقل و انتقال داده‌اند
تصمیم عجیب لیپی بعد از شکست مقابل ایران
ورود سامانه بارشی از امروز در سراسر کشور
فاطمیه اول- فاطمیه دوم
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
دوشنبه ٠٥ فروردين ١٣٩٨
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 492233
 بازدید امروز : 330
 کل بازدید : 1940991
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.36
صفحه اصلي > اخبار 
اخبار > ۵ خاصیت مهم هویج
 


شماره خبر :٥٤٨٣٧٦   تاریخ انتشار خبر : شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧    ا   ٠٩:٣٩
 
۵ خاصیت مهم هویج
هویج از جمله سبزیجات ریشه‌ای به حساب می‌آید که اغلب در گروه خوراکی‌های کاملاً سالم قرار می‌گیرد.

از جمله فوائد افزودن این ماده خوراکی به رژیم غذایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سلامت قلب 

هویج حاوی میزان بالایی از فیبر محلول است و به همین دلیل می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند. در نتیجه خطر لختگی خون و مشکلات ناشی از بیماری‌های قلبی کاهش پیدا می‌کند. همچنین نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف هویج سطح کلسترول را کاهش داده و به کاهش فشار خون و پیشگیری از سکته مغزی کمک می‌کند.

سلامت چشم‌ها 

یکی از خواص تاکید شده هویج تأثیر آن بر سلامت چشم‌هاست. هرچند، شواهد علمی مربوط به این ادعا برای بسیاری مورد تأیید نیست. محققان در بررسی‌های خود بیشتر تأثیر مکمل‌های بتاکاروتن و نه خود هویج را مورد ارزیابی قرار داده‌اند.

درحالیکه هویج مشکلات بینایی را درمان نمی‌کند اما سرشار از مواد مغذی ضروری برای حفظ سلامت چشم‌هاست. بسیاری از مردم در کشورهای در حال توسعه از مشکلات بینایی رنج می برند که ناشی از عدم مصرف کافی ویتامین A است.

پیشگیری از بیماری 

هویج پخته در مقایسه با خام آن حاوی میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. این ترکیب حفاظت کننده می‌تواند به کند ساختن روند فرسودگی سلول‌ها کمک کرده و بدن را از تأثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض رادیکال‌های آزاد با افزایش خطر ابتلا به برخی انواع بیماری‌ها از قبیل بیماری‌های قلبی-عروقی، سرطان، آلزایمرو بیماری‌های دیگر مرتبط است.

کالری پایین 

افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مصرف هویج گزینه مناسبی است زیرا حاوی میزان بالایی از آب و مقدار پایینی کالری است. یک هویج خام متوسط، حاوی حدود ۲۵ کالری است.   

درمان زخم و جراحت 

هویج علاوه بر ویتامین A منبع غنی از آنتی‌اکسیدانی همچون ویتامین C است. مصرف این ماده خوراکی می‌تواند به شفاف شدن پوست کمک کند. همچنین ویتامین C در درمان زخم و جراحت حائز اهمیت است چرا که وجود آن برای تولید کلاژن اهمیت دارد. کلاژن پروتئین اصلی موجود در پوست و بافت‌های همبند است. همچنین این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان به پیشگیری از آسیب دیدن سلول‌ها کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/۴۰۲۸/

 
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج