آخرین اخبار
خدمه‌ شاه در دادگاه خلخالی درباره ۳۰۰ چمدان سرقتی چه گفتند؟
از رویارویی مقابل ایران هیجان‌زده هستیم
هوای پاکم آرزوست/ خودروهای شخصی بلای جان ۷ میلیون نفر
شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)
شرکت در خون‌سازی (در دورهٔ پیش از تولد) و مقاومت در برابر عفونت‌ها، فراهم ساختن سریع انرژی در هنگام ضرورت، ذخیره آهن و… از دیگر فعالیت‌های کبد است.
مسئولان ورزش نخواستند من بیشتر بمانم
۵ خاصیت مهم هویج
جزئیات تخفیف هزینه انصراف از تحصیل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س)
جزئیات تخفیف شهریه ازدواج دانشجویان دانشگاه آزاد اعلام شد
فعالیت‌های علمی با بودجه پیشنهادی ۹۸ کاهش می‌یابد
مقاله‌ای به نام رشیدی‌مطلق که ۴۰۰ روزه سر سلطنت را به باد داد
آغاز جام ملت‌ها با میزبانی بی ادعا/ژاپن، ایران، کره و استرالیا مدعیان اصلی
بزرگترین و جدیدترین شناورهای ارتش ایران به قاره آمریکا می‌روند
تدارکات ایران قبل از جام ملت‌ها، کافی یا اندک؟
غول کنکور در مسیر سرنگونی قرار گرفت/ اولین فراخوان پذیرش از بهمن‌
آخرین تیر آمریکا در گوادلاپ برای حفظ شاه یا نفوذ در انقلاب ایران
سخنرانی حجه الاسلام قرائتی در واحد دانشگاهی ولایت
شاگردان کی‌روش به‌دنبال شکستن طلسم ۴۳ ساله
مسببان واژگونی اتوبوس، منتظر مجازات شدید باشند
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
چهارشنبه ٠٣ بهمن ١٣٩٧
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 482776
 بازدید امروز : 326
 کل بازدید : 1917385
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.55
صفحه اصلي > اخبار 
اخبار > ۵ خاصیت مهم هویج
 


شماره خبر :٥٤٨٣٧٦   تاریخ انتشار خبر : شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧    ا   ٠٩:٣٩
 
۵ خاصیت مهم هویج
هویج از جمله سبزیجات ریشه‌ای به حساب می‌آید که اغلب در گروه خوراکی‌های کاملاً سالم قرار می‌گیرد.

از جمله فوائد افزودن این ماده خوراکی به رژیم غذایی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سلامت قلب 

هویج حاوی میزان بالایی از فیبر محلول است و به همین دلیل می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند. در نتیجه خطر لختگی خون و مشکلات ناشی از بیماری‌های قلبی کاهش پیدا می‌کند. همچنین نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف هویج سطح کلسترول را کاهش داده و به کاهش فشار خون و پیشگیری از سکته مغزی کمک می‌کند.

سلامت چشم‌ها 

یکی از خواص تاکید شده هویج تأثیر آن بر سلامت چشم‌هاست. هرچند، شواهد علمی مربوط به این ادعا برای بسیاری مورد تأیید نیست. محققان در بررسی‌های خود بیشتر تأثیر مکمل‌های بتاکاروتن و نه خود هویج را مورد ارزیابی قرار داده‌اند.

درحالیکه هویج مشکلات بینایی را درمان نمی‌کند اما سرشار از مواد مغذی ضروری برای حفظ سلامت چشم‌هاست. بسیاری از مردم در کشورهای در حال توسعه از مشکلات بینایی رنج می برند که ناشی از عدم مصرف کافی ویتامین A است.

پیشگیری از بیماری 

هویج پخته در مقایسه با خام آن حاوی میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. این ترکیب حفاظت کننده می‌تواند به کند ساختن روند فرسودگی سلول‌ها کمک کرده و بدن را از تأثیرات مخرب رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض رادیکال‌های آزاد با افزایش خطر ابتلا به برخی انواع بیماری‌ها از قبیل بیماری‌های قلبی-عروقی، سرطان، آلزایمرو بیماری‌های دیگر مرتبط است.

کالری پایین 

افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مصرف هویج گزینه مناسبی است زیرا حاوی میزان بالایی از آب و مقدار پایینی کالری است. یک هویج خام متوسط، حاوی حدود ۲۵ کالری است.   

درمان زخم و جراحت 

هویج علاوه بر ویتامین A منبع غنی از آنتی‌اکسیدانی همچون ویتامین C است. مصرف این ماده خوراکی می‌تواند به شفاف شدن پوست کمک کند. همچنین ویتامین C در درمان زخم و جراحت حائز اهمیت است چرا که وجود آن برای تولید کلاژن اهمیت دارد. کلاژن پروتئین اصلی موجود در پوست و بافت‌های همبند است. همچنین این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان به پیشگیری از آسیب دیدن سلول‌ها کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/۴۰۲۸/

 
برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج